Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Oranje Nassau College Clauslaan

Oranje Nassau College Clauslaan: Een school met een hands-on benadering

Ontdek de unieke leerervaring voor leerlingen met een advies mavo of beroepsgericht

Praktisch leren en veel ervaring

Ben jij een leerling met een advies mavo of beroepsgericht? Dan is Oranje Nassau College Clauslaan misschien wel de school voor jou! Op deze school staat praktisch leren centraal, waardoor je veel leert, veel mag doen en al vroeg ervaring opdoet. Je krijgt les in kleine klassen, waardoor je veel persoonlijke aandacht krijgt van je docenten. Ook werk je regelmatig samen met bedrijven en organisaties, zodat je direct kennismaakt met de praktijk.

Het Oranje Nassau College Clauslaan is gelegen in Zoetermeer en biedt onderwijs aan leerlingen van vmbo, mavo, havo en atheneum. De school heeft een modern gebouw met uitgebreide faciliteiten, zoals een mediatheek, een computerlokaal en een sportzaal. Het schoolgebouw is in 2007 aangepast aan de nieuwste didactiek, zodat je als leerling optimaal kunt leren en groeien.

Ben je benieuwd naar het onderwijs op het Oranje Nassau College Clauslaan? Neem dan contact op met de school voor meer informatie of bezoek de website. Je kunt ook een afspraak maken voor een rondleiding, zodat je zelf kunt ervaren hoe het is om op deze school te leren.


Comments